Workshop cocktails shaken

Workshop cocktails shaken

Een workshop cocktails shaken is geschikt voor verschillende aangelegenheden. Geef een verrassende Twist aan je bedrijfsuitje, of trap je vrijgezellenfeest af met deze ontspannen workshop. Je leert de fijne kneepjes van het vak via onze eigen mixologist Megan.

Achter de bar van ons sfeervolle restaurant worden jullie op een gezellige en ontspannen manier meegenomen in de kunst van het cocktails shaken. Bedenk jij dé ultieme cocktail? Dan voegen wij hem toe aan onze kaart!

De prijs van de workshop is €45 p.p., met een minimum van 4 personen en start uiterlijk 16:00. Hiervoor gaan jullie 3 verschillende cocktails maken. Van dat shaken krijg je natuurlijk honger, dus een lekker hapje tussen iedere ronde is dan wel welkom! In dat geval kost de workshop €55 p.p.

Uiteraard zijn jullie na de workshop van harte welkom in ons restaurant om lekker te borrelen en/of een hapje te eten. Bekijk het menu direct online.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via onderstaand contactformulier, maar je kunt uiteraard ook telefonisch met ons in contact komen.

Neem contact met ons op