Nieuws

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Twist Eindhoven! Hieronder vinden jullie updates omtrent onze aankomende evenementen, laatste updates en interessante artikelen.

Twist Live
1 apr. 2023

Op zaterdag 1 april staat de 2e editie van Twist Live op de agenda. We hebben weer een aantal mooie artiesten om de Vibe goed aan te dikken. Daarnaast natuurlijk weer al het lekkers van onze kaart!

Vergeet overigens niet te reserveren!

Twist live outdoor
30 jul. 2022

Op zaterdag 30 juli staat het volgende Twist live event op het programma! Het is de derde editie van Twist live en dit keer genieten we op ons heerlijke terras van live muziek, on table cocktail sharing, verse paella en gerechten van de Green Egg barbecue.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op ons terras, dus vergeet je plek niet te reserveren!

Twist live
24 jun. 2022

Op vrijdag 24 juni staat alweer het 2e Twist live evenement op het programma. In het kader van de world music day, hebben we Renee Aben en Nick Marshall als artiesten in het restaurant.

Ervaar de live optredens onder het genot van een cocktail en de lekkere bites uit de keuken. De live muziek start om 21:00, mis het niet!

Twist @ SVO markt
22 jun. 2022

Op woensdag 22 juni staat de SVO markt op het programma, waarbij Twist aanwezig zal zijn! Op deze open avond van de vakopleiding food laten we, samen met andere food specialisten in de regio, mensen kennis maken met ons prachtige vak.

Van starter tot professional. De Food expo is van 16:00 tot 21:00 aan de Hooghuisstraat in Eindhoven. Inschrijven kan via deĀ site.

Twist live
28 mei 2022

Zaterdag 28 mei staat de eerste editie van Twist Live op het programma. In deze avond, vol met entertainment, kunnen onze bezoekers kennismaken met opkomend lokaal muzikaal talent.

Geniet van live optredens van Eindhovens talent onder het genot van onze spectaculaire cocktails en heerlijke hapjes vanuit onze keuken. De live muziek start om 21:00, vergeet je plek niet te reserveren!