Restaurant & Cocktailbar Eindhoven

Restaurant Eindhoven

Passie voor de horeca en mijn ondernemershart hebben de keuze om een restaurant te openen vorm gegeven. Ons restaurant is te vinden in Eindhoven. Bij Twist kun je genieten van het shared dining principe. Gezellig tafelen, genieten van keukenstijlen van over de hele wereld in een ontspannen sfeer.

Deze prachtige regio staat bekend om zijn innovativiteit, de gezelligheid en het samenkomen van verschillende culturen. Met het shared dining principe bieden wij onze gasten de mogelijkheid om te genieten van verschillende internationale keukenstijlen. Daarnaast waren wij het eerste Nederlandse restaurant met sturgeon filet (steur filet) op de kaart. Bekijk ons volledige menu!

Onze chefkok staat voor kwaliteit en creativiteit. Blijf ons menu in de gaten houden, want hij geeft er graag een twist aan.

Cocktailbar Eindhoven

Naast dat je bij ons kunt genieten van een heerlijke lunch en diner, kun je bij ons ook terecht voor een verrassende cocktail.

Door het combineren van een restaurant en een cocktailbar bieden we plaats voor een brede doelgroep in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. Food, Vibes en Cocktails, dat is Twist. Bekijk ons cocktailmenu direct. Staat jouw favoriete cocktail er niet bij? Onze Mixologist Megan zorgt voor een oplossing!

Partners