Groepen

Restaurant voor groepen

Ben jij op zoek naar een restaurant voor groepen? Bij Twist ben je ook met een groep welkom, van groot tot klein. Je kunt als groep kiezen om gebruik te maken van ons heerlijke shared dining concept, maar we kunnen in overleg ook een alternatief menu aanbieden. Je kunt bij ons terecht voor een lunch of diner, maar je kunt er ook voor kiezen om heerlijk te borrelen en te genieten van onze spectaculaire cocktails.

Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij bedenken een oplossing op maat.

Zakelijke lunch

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke lunch? De sfeervolle uitstraling van het restaurant sluit perfect aan op de smaakvolle gerechten die we voor jullie zullen serveren. Zowel vegetarisch als niet vegetarisch is bij ons mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Groepsdiner

Wat de gelegenheid ook is, bij Twist komt iedereen in de groep aan zijn/haar trekken. Afhankelijk van de grootte van de groep kun je bij ons kiezen voor het shared dining concept of we stellen een op maat gemaakt menu samen in overleg met jou. Onze met precisie gekozen wijnen en smaakmakende cocktails zorgen voor de finishing touch op jullie geslaagde avond. Zorg dat je tijdig reserveert, zo hebben wij de tijd om jullie ervaring tot in de puntjes te voorbereiden.

Feestje in stijl

Heb jij wat te vieren? Of het nu een verjaardagsfeestje is of het vieren van een nieuwe baan, bij Twist wordt jouw avond een speciale avond. Je bent welkom om te komen borrelen en te genieten van onze borrel gerechtjes. Ook bieden wij een workshop cocktails aan. Tijdens deze workshop wordt je door onze eigen mixologist Megan meegenomen in de kunst van het cocktails shaken. Leer je eigen cocktail te maken, om hier vervolgens van te genieten in het stijlvolle restaurant.

Cocktailworkshop

Willen jullie eens iets anders proberen en je eigen cocktails maken? Lees hier meer!

Neem contact met ons op